«Якщо ти одного разу когось полюбив, то це уже назавжди», – Ірина Скоробогата

2
920

Девіз тернополянки, релігійної журналістки Ірини Скоробогатої: «Завтра не існує. Прокидаєшся, і знову сьогодні». Щось у цьому таки є. Ми не знаємо, яким буде завтра. Живемо саме тут і зараз. Ірина розповіла про своє уявлення щастя та успіху.

Що таке перемога? Не дозволити поразці вбити мрію.

Успіх тепер вимірюється так званою західною моделлю. Це кількість «модних» знайомств, «цікавих» хобі, «яскравих» постів про своє «насичене» життя у соціальних мережах.

Я – прихильниця східних вчень. Якщо ти можеш сісти на березі річки й просидіти увесь день без страждань і метушні, дивлячись на воду, – ти проживаєш життя вірно.

Кажуть, що варто прощати людям, але не забувати. А я б сказала навпаки: забудь, але не прощай. Прощення часто означає, що ти дозволиш зробити людині щось знову. А забути – це звільнити місце в мозку для добрих спогадів.

Хотіла б, щоб моє серцебиття не пришвидшувалося, коли бачу людей, які колись були дуже близькими, але наші життєві дороги розійшлися. Напевно, це через те, що любов не закінчується. Якщо ти одного разу когось полюбив, то це уже назавжди.

Мій настрій покращується, коли чую сміх через стіну у сусідів.

Завжди ходжу пішки, коли є можливість. Ніяких ліфтів, ескалаторів та мінімум транспорту.

Коли людина про щось запитує, вона уже на половину знає відповідь.

Багато людей бояться залишитися самі у тихій кімнаті. Без музики, увімкнутого телевізора, комп’ютера, розмови по телефону. Нові технології приносять нові діагнози.

Люблю готувати. Переважно салати з інгредієнтами одного кольору: шпинат, авокадо, горошок, спаржа, огірок або ж білок яйця, цвітна капуста, гриби, насіння соняшника і так далі.

Найбільше ціную у людях доброту. Коли хтось має таку душевну міць, що здатен просто огорнути теплом своєї душі та прожити зі мною мить…

2 КОМЕНТАРІ

  1. “Нові технології – нові діагнози ” . Просто в точку . Завжди читаю що пише Іра . На цей раз особливо вдало.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ