На Тернопільщині бабуся стала на заваді коханню неповнолітньої онуки

0
1076

«Не шукайте мене», – таку записку залишила на столі тринадцятирічна жителька селища Скала-Подільська. Записку прочитала бабусі дівчинки і, незважаючи на заборону, звернулася до правоохоронців, щоб ті таки розпочали пошуки.

І ті розпочали. І навіть не дуже довго шукали. Опитавши друзів і знайомих, встановили, що дівчинку у далеку дорогу покликало щире кохання.

У соціальних мережах вона познайомилася з хлопцем. Він живе у Рівенській області і всього на рік старший за свою знайому. Поспілкувавшись якийсь час, юнак зрозумів, що далі жити без своєї співрозмовниці просто не зможе. І зізнався їй у своїх почуттях. Вона ж, не довго думаючи, зібрала сякі-такі речі і поїхала до «коханого».

Читайте також: Неповнолітня жителька Тернопільщини вирішила, що з коханим добре і в лісі

Ось тільки не доїхала. Тернопільські правоохоронці перевіряли усі автобуси, які їхали у рівенському напрямку і в одному з них таки знайшли безтямно закохану юнку.

Дівчинку повернуть бабусі. А батьки – за кордоном заробляють гроші. Ось тільки чи довго бабусі вдасться стримувати дівчину від нерозважливих кроків – це ще те питання. Адже наступного разу вона може записку і не залишити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ