На бари і ресторани тернополяни витрачають менше грошей, ніж на картоплю

0
463

У першому кварталі цього року середня тернопільська сім’я витрачала на харчування 2915 гривень. На одну особу виходило також у середньому 33 гривні.

Найбільше коштів йшло на хліб – 18 відсотків. Трішки менше на м’ясо – 16,2 відсотки. На яйця і молокопродукти витрачали 13,2 відсотка. Приблизно однаково – трохи більше 9 відсотків витрачали грошей тернополяни і на олію, і рибу. Кондитерські вироби і цукор спустошували гаманці тернополян на 8,9 відсотків. Фрукти –  на 7. На овочі і картоплю витрачали 4,2 відсотки.

А на харчування поза межами своєї оселі тернополяни не шкодували 3,6 відсотки.

Публікація підготовлена за даними Головного управління статистики у Тернопільській області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ