Володька з VIP Тернопіль образився, що його не запросили на презентацію нового Айфону

0
2026

Тарас Стадницький, більше відомий як Володька з команди ВІП-Тернопіль, висловив невдоволення презентацією нового Айфону. Варто зауважити, що згідно із словами самого Володьки бачив він її лише краєм ока. Що не завадило йому прийти до висновку, що у них в тих Америках, якось все не по людськи. Що на таку велетенську країну не знайшлося жодної людини, яка спромоглася б написати правильний сценарій для такої поважної події.

А по-правильному, то там мали ходити по сцені не три якихось вуйки у светрах, на які вуйки з Тернопільщини навіть у секонд-хенді не глянуть, а бігати дітки і розповідати віршики. А ще мав би виступити міський голова міста, у якому відбувалася презентація, голова місцевої адміністрації чи штату чи як там воно у них називається, бо без нього нікуди. А потім мали б вийти священики усіх конфесій і залити того Айфона водою.

До слова, Володька чомусь не згадав, що сам Айфон мав бути замотаний у стрічку і зо п’ять здорових хлопів тую стрічку мали б розрізати.

Хоча, якщо вчитатися поміж рядків отого всього написаного, відчувається, що Володька не на жарт образився, що то не його запросили презентувати того Айфона.

Хоча це також жарт. А якщо без жартів, то Тарас вкотре довів, що із почуттям гумору у нього усе нормально. Попри це таки хотілося б глянути на усіх присутніх на презентації Айфона, якби на сцену вийшов якийсь депутат від штату Техас і хвилин сорок розповідав про патріотизм, економічний розвиток і особистий вклад у це все …

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ