Шляховики Тернопільщини розпочали капітальний ремонт ще однієї дороги

0
172

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області сьогодні тривають роботи з капітального, поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості.

Шляховики приступили до капітального ремонту шляхопроводу в Скалі – Подільській що на Борщівщині. Сьогодні, тут виконуються підготовчі роботи та фрезерування покриття.

У напрямку Львова, в межах населеного пункту Озерна працює установка РЕКС. Так,  дорожники укріпляють основу автошляху. На цій же ділянці влаштують 900 тонн асфальтобетону. Також, на обході міста Зборів виконується ругенерація дорожнього покриття та працює фреза.

Ліквідація ямковості  ін’єкційно-струменевим методом триває на дорозі Тернопіль – Скалат – Жванець. Тут, сьогодні заплановано ліквідувати 660 метрів квадратних ямковості.

На дорогах Бучач – Пилява, Гримайлів – Яблунів та Порохова – Космирин шляховики  влаштовують вирівюючий шар асфальтобетону.

На мережі доріг державного значення продовжуються роботи з ліквідації колійності, просадок та напливів, нанесення горизонтальної розмітки (пішохідних переходів), встановлення дорожнії знаків. Тривають роботи з благоустрою.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей спричинених ремонтними роботами. А також бути уважними та дотримуватись безпечної швидкості руху на ділянках ремонту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ