Дорожники продовжують відновлювати автошляхи Тернопільщини

0
115

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області сьогодні тривають роботи з поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості.

Так, на  міжнародній трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече на підʼїзді до Горинки Кременецького району шляховики стелять 1800 тонн гарячого асфальтобетону.

За рахунок митних коштів сьогодні ремонтують 1680 м2 дороги Порохова – Космирин.

На дорозі Гримайлів – Яблунів в межах населеного пункту Хоростків шляховики влаштовують 200 тонн асфальтобетону вирівнюючим шаром.

На умовах спів фінансування триває ямковий ремонт дороги Скалат – Городниця, за день тут заплановано ліквідувати 400 м2 ямковості гарячим асфальтобетоном.

Також, дорожники розпочали ремот автошляху Мшанець – Говилів, сьогодні тут ліквідують 110 м2 ямковості.

Ліквідація ямковості за допомогою ін’єкційно-струменевого методу продовжується  на дорогах Копичинці – Гусятин, Тернопіль – Скалат – Жванець та Татарів – Косів – Коломия.  Тут, сьогодні заплановано ліквідувати 990 метрів квадратних ямковості.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей спричинених ремонтними роботами. А також бути уважними та дотримуватись безпечної швидкості руху на ділянках ремонту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ