Жителям райцентру на Тернопільщині пропонують взяти на квартиру американця

0
298

Цьогоріч Теребовля має шанс на співпрацю із волонтером  Корпусу миру (США). Волонтер працюватиме  у нашому місті та у громаді два роки та займатиметься громадською діяльністю, яка спрямована перш за все на активність молоді. Розпочне він свою роботу у вересні. – повідомляє Твоє місто Теребовля

Обов’язкова умова для призначення Корпусом миру волонтера, чи волонтерки: проживання протягом перших шести місяців   в українській родині. Родина повинна мати добру репутацію, а також бути зацікавлена у міжкультурному спілкуванні і готова надати необхідну підтримку американському волонтерові, що починає дворічну добровільну службу для розвитку української громади.

Помешкання має бути розташоване у безпечному районі з доступом до громадського транспорту. Волонтер повинен проживати в кімнаті, яка зачиняється зсередини на замок чи защіпку і укомплектована найнеобхіднішими для проживанння меблями та предметами побуту. У волонтера має бути доступ до стаціонарного телефону. Для компенсації за спожиті послуги, волонтер робитиме щомісячний внесок до сімейного бюджету у розмірі 1500 грн. Крім того родина забезпечить волонтера одноразовим харчуванням, за що буде сплачено додатково ще 1200 грн на місяць. Будь-які інші домовленості  щодо харчування можуть здійснюватися в індивідуальному порядку між родиною та волонтером.

За детальною інформацією телефонуйте 2 14 62, або заходьте у гуманітарний відділ Теребовлянської міської ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ