Аж тепер тернополяни зрозуміли, що таке справжня аномальна зона

0
391

погода-1І скільки там сьогодні було? 37? 39? На сонці? У затінку? А в маршрутках? А пригадуєте, як взимку падав сніг? І комунальники не встигали його розгортати. Казали, що Тернопіль аномальна зона. А ми з вами з них насміхалися. А тепер хоча б жменьку того снігу і щоб жоден комунальник до нього близько не підходив. А нема. І не скоро буде.

Бо на завтра, 3 серпня, синоптики знову обіцяють безхмарне небо і пекуче сонце. Щоправда натякають, що температура може знизитися на яких два градуси і буде всього 32. Але хто б їм вірив, вони і на сьогодні обіцяли лише 34.

До слова, завтра вшановують пам’ять преподобного Семена. Наші предки вважали, що саме цього дня, пообіді, закінчується літо. А ще вони зауважили, що яке 3 серпня, такий і жовтень. Якщо вони таки не помилилися, то снігу ми скоро будемо хотіти усе більше і більше.

Бо Тернопіль і справді стає якоюсь аномальною зоною. Про це свідчить хоча б той факт, що влітку все більше людей на своїх сторінках у Фейсбуці виставляють фото не котиків, а засніжені пейзажі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ