Цьому тернополянину, щоб похмелитися, доведеться позичати гроші

0
514

Минулої ночі, десь близько другої години, якась добра душа не дала спокійно відпочити тернопільським правоохоронцям. А мотивувала це тим, що у дворі будинку на вулиці Бережанській хтось галасує, порушує громадський порядок і взагалі там якісь чоловіки один другого б’ють по писку.

Тут, як мовиться, якщо навіть не хочеш, то мусиш – довелося на місце події виїхати черговим інспекторам. Там вони застали всього двох чоловіків. По писку ті один одного не товкли, але галас трішки здіймали. Особливо один з них, який намагався довести патрульним, що вміє розмовляти винятково нецензурними словами.

Як не намагалися правоохоронці його втихомирити, він заспокоюватися відмовлявся. І то вперто. Довелося чоловіка затримати і прокатати на службовій машині. Але не додому, а до відділку поліції.

А там на 45-річного буяна склали аж два протоколи – і за появу у громадському вигляді у стані алкогольного сп’яніння і за дрібне хуліганство. І доведеться йому тепер заплатити два штрафи. А ось гроші на поправку здоров’ячка, можливо позичить хтось з тих, з ким він напередодні його зіпсував.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ