У Тернополі сталося диво – забудовник зберіг дерево (фото)

0
836

IMG_6631Те, що кількість зелених зон у Тернополі катастрофічно зменшується, ні для кого уже не є таємницею. Знаючі люди подейкують, що лише за останні роки у місті їх стало на кілька гектарів менше. І тенденція продовжується.

Якщо у якогось забудовника виникає бажання на місці шматочка зелені щось збудувати – зупинити його не може ніхто. Скільки б не протестувала громадськість, скільки б не вели мову про порушення норм і законів, результат буде той же – де вчора ще щось росло, сьогодні буде багатоповерхівка, супермаркет чи бодай якийсь МАФ.

Хоча навіть при таких розкладах у Тернополі інколи трапляються дива. Ось перед багатоповерхівкою по бульвару Куліша, 6, попри будівництво багатоповерхівки, залишилося неушкодженим дерево. Щоправда, скільки його «побратимів» зникло, щоб ця багатоповерхівка тут з’явилася, уже ніхто не згадає.

Але тут, як мовиться, дрібниця, а приємно. Хоча чи довго воно протягне, це ще питання. Добре помітно, що дерево закриває вікна принаймні двох перших поверхів і чи захочуть майбутні жителі цих осель миритися з таким пейзажем, покаже час.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ