Де у Тернополі можна купити дуже хворих домашніх тварин

0
571

18739676_1125472884225325_7794659253938544494_nЦю історію розповіла тернополянка Таня Стасюк у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» у соціальній мережі Фейсбук.

«Всім добро дня. Хочу поділитися своїм гірким досвідом.
Купили кошеня по вул. Шептицького. Чотирилапий друг одразу ж прижився.

Був лагідний, постійно муркотів і взагалі не відходив від нас. Пройшло два тижні і киця померла в жахливих муках у мене на руках. Сталося це вчора. Вранці побачили, що киця вже ледь дихає.

Одразу ж повезли до лікаря. Ветеринар сказав, що це чумка і котика вже не врятувати. Також, сказав, що по тій вулиці взагалі тварин не можна купляти – там хворі всі!

Ввечері зайшли в мережу і побачили, що таких випадків безліч. 90% тварин гине найближчим часом! Були випадки, що купляли діткам на день народження і тваринка гинула найближчими днями!

Хто зіткнувся з такою проблемою прошу відгукнутися, і, по можливості, поширити запис. В додаток до цього прикріплюю фото котика і фото жінки, в якої купляла. Буду вдячна за репост!»

Коментуючи цю історію, люди зауважують, що цей випадок і справді не поодинокий і що доволі часто придбані у тому місті тваринки гинуть за кілька днів.

До речі, свого часу на сайті Тернопоільскої міської ради була зареєстрована петиція з проханням закрити той «ринок». На жаль вона не набрала необхідної кількості голосів. Докладніше можна прочитати у публікації «Тернополяни дуже просять закрити цей «ринок». Цю саму тему у публікації «Тернопільська журналістка закликає не купувати пухнастих друзів у так званих любителів тварин» порушувала Зоряна Биндас. Але попри те, що про цей ринок йдеться давно, він продовжує функціонувати. А тернополяни стають жертвами недобросовісних продавців і втрачають своїх чотирилапих друзів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ