Чому насправді чоловік випав з 5-го поверху тернопільського військкомату

1
386

PM350image001Вчора близько 6-ї години ранку з вікна 5-го поверху обласного військкомату випав чоловік. Він отримав закрито-мозкову травму, перелом стегна і рук. Зараз потерпілий перебуває у реанімації.

Як у прес-центрі оперативного командування «Захід», так і в поліції запевняють, що чоловік випав сам, намагаючись утекти з військового комісаріату.

Йому 25 років, але він до цього часу уникав призову до армії. Днями його таки доставили до військкомату, причому правоохоронці. Медична комісія визнала його придатним до служби. Відправки до місця дислокації він очікував у казармі. Але зранку вирішив утекти і, послизнувшись на підвіконнику, випав з вікна. Варто зауважити, що швидка, яка поспішала на допомогу потрапила в аварію, зіткнувшись з «Мерседесом». У цій ДТП постраждало 5 людей.

А ось у соціальній мережі ВКонтакте, обговорюючи цю подію, люди називають дещо інші причини трагедії.

Тернополянин Юра Верещагін запевняє, що потерпілий його хороший знайомий. І що насправді до служби в армії він був непридатним, про що мав відповідну довідку з лікарні. І відправляти його мали б не служити, а лікуватися, але у військкоматі утримували ледь не силою. Щодо того, що він випадково випав з вікна, то це нібито також неправда, тому що чоловік був дуже сильно побитим і насправді у казармі була бійка, після якої і стався трагічний випадок.

Усі обставини цієї справи має встановити слідство. Тоді і з’ясується, що ж сталося насправді. Принаймні, хочеться у це вірити.

1 коментар

  1. Насильна служба в армії – це зазіхання на свободу людини. Ні в одній цивілізованій країні світу не беруть на службу насильно, тільки по контракту. Це ніякий не “борг країні, це обмеження волі людини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ