Чи не поспішили тернополяни звинуватити у деяких гріхах російськомовних вандалів (фото)

2
792
unnamed-14-15-700x525
Фото з сайту Терен

Уже багато тернопільських он-лайн ЗМІ писали про факт вандалізму на Східному масиві. На вулиці Слівенській, 11 хтось на фасаді будинку написав: «Делай грязь».

Люди висловлюють невдоволення і це цілком зрозуміло. Багато ж хто звинувачує у цій історії російськомовних вандалів. Але насправді усе не так просто і тут є один маленький нюанс.

Варто звернути увагу не лише на напис російською мовою, а й на те, що написано поруч – «Перо». Це не просто чотири букви. Насправді це підпис невідомого «художника».

Про його творчість сайт Про Те писав ще у серпні минулого року у публікації «Знайти невідомого «художника» просять тернополяни поліцейських».

Так що хоча напис і зроблений російською мовою, мова, швидше за все, йде про місцевого вандала. Який раніше просто малював якісь закарлючки, а тепер ось навіть вивчив кілька слів, до того ще й іноземною мовою.

«Перо» активний користувач соціальної мережі ВКонтакте. Там він має псевдо «Невідомий українець» і не соромиться викладати фотографії своїх «творінь». Хоча цієї останньої у його альбомі поки що нема.

Комунальне майно Тернополя «Перо» безкарно псує більше чотирьох років. І, судячи з усього, планує продовжувати це робити.

1hvqsutp-zQ

08T55X-_eMo

goVatFM8hMk

y-2SJAgJfHg

2 КОМЕНТАРІ

  1. Треба хоча-б на місцевому рівні за вандалізм ввести привселюдне покарання батогами – як би дико це не звучало!..Якийсь маргінал публічно зневажає суспільство, а його – коли спіймають – тільки штрафують. Навіть ніхто не заставляє помити після себе! Якби така “худоба” один раз була так покарана, то ,напевне, другий “маляр” задумався, чи мазюкати стіни…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ