Якій жіночій білизні надають перевагу тернопільські чоловіки

0
1821
фото з інтернету
фото з інтернету

Тернополянка Оксана Степанчак 10 років продає жіночу білизну. Каже, що жінки і чоловіки білизну сприймають по-різному. Ділиться своїми спостереженнями.

У жінок практичне бачення того, яка білизна є гарною. Вони хочуть зручного ліфчика чи трусиків. Без мережива. Щоб скромно, гладенько і нічого не було видно. Жінкам подобається класична білизна, яка під все підійде. Чоловіки навпаки – люблять, щоб все було з мережива. Хочуть більше пафосу і яскравих кольорів. Їм має бути все красиве. Різне сприйняття, бо кожен бачить жіноче тіло по-різному.

Скільки коштує гарна білизна – переважній більшості чоловіків все одно. На підсвідомому рівні вони знають, що дорога. До магазину, де продають жіночу білизну, ходять чоловіки, які не шкодують грошей на жінку.

Треба бачити очі чоловіків, які заходять до магазину. Вони зачаровані. Чоловік, як щось пригляне на прилавку, одразу собі уявляє, як в тому виглядати буде жінка. Це помітно, куди він дивиться і про що мріє.

Перед днем Валентина чоловік прийшов до магазину, щоб купити жінці ліфчик. Називає другий розмір, але показує на п’ятий. Знає розмір грудей коханої, але підсвідомо рука тягнеться до більших. Я жартувала до нього: «Ну що, всі любите худеньких, але 99 процентів чоловікам подобаються великі груди і пишніші форми.

Коли жінка, яка раніше постійно економила, купує собі дорожчу білизну, у неї змінюється внутрішній стан. Їй «фіолетові» всі проблеми. Вона хоче піти на каву до ресторану. Вона одразу знає, як впоратися з усіма проблемами. Додається сміливість і рішучість. Красива білизна піднімає жінці самооцінку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ