Тернопільських безробітних вчили захищати свої права

0
82

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з інвалідністю. Фахівець ТМРЦЗ Любов Смик ознайомила присутніх із послугами служби зайнятості. У заході взяли участь представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Максимюк та Світлана Нужда.

«Безоплатна вторинна правова допомога – соціальна програма уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав у суді за рахунок коштів Державного бюджету, – зазначила Ірина Максимюк. – Це означає, що для особи, яка звернулась до нас та має право на таку допомогу, наші послуги безкоштовні».

«Для того, щоб отримати безоплатну правову допомогу, достатньо мати при собі паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків, пенсійне посвідчення та довідку про розмір доходів», – зауважила Світлана Нужда.

Провідний юрисконсульт Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Марія Франчук порадила учасникам семінару бути наполегливими у відстоюванні своїх прав та звертатись за різними правовими роз’ясненнями з питань зайнятості до юрисконсультів ТМРЦЗ.

Присутні на заході отримали буклети з інформацією про Тернопільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ