У міського голови Тернополя нема нерухомості за кордоном

0
854

16369nadal_0813_n2Чутки, що у Сергія Віталійовича Надала є нерухомість за кордоном, нехороші люди розповсюджували Тернополем давно. Подейкували, що мова йде про кількаповерховий будиночок десь в Іспанії. І що поруч з ним кілька сотиків землі і огороджене все це високим кам’яним парканом.

І ось днями Сергій Віталійович заповнив електронну декларацію, у якій дав відповідь усім наклепам – нема у нього ніякої нерухомості за межами України.

Він взагалі володіє лише двома квартирами. Одна площею 58, а друга 61 квадратний метр. У володінні сім’ї Сергія Віталійовича ще є три земельних ділянки. Одна належить дружині, а на дві інші рівні права мають дружина і дочка. Як бачимо, нема у декларації і ніякої квартири у Львові. А все ті ж нехороші люди розповсюджували чутки, що Сергій Віталійович нещодавно придбав там житло для дочки вартістю ледь не мільйон гривень.

Нема у Сергія Віталійовича і машини. Зате є трішки грошей на рахунках. У Приватбанку у нього лежить 80 тисяч гривень, 900 доларів і майже 3 тисячі євро. А ще Сергій Віталійович зберігає 200 тисяч гривень готівкою під матрацом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ