Вчора тернополяни побачили війну на власні очі (фото)

1
501

vijna-1Вчора голуби на головній площі міста отримали чималий стрес. Під час виступів з нагоди Дня Захисника, демонструючи військову підготовку, військові палили з автомата холостими кулями. Чиясь дитина почала плакати.

– Боже, то так страшно, коли на тебе направляють зброю, – перелякалася тернополянка Вікторія. – Ми прийшли з дітьми на Театралку, бо чули, що тут будуть показові виступи. Але щоб таке…

Далі було ще видовищніше. На середину майдану виїхали на автомобілі “терористи”, а наші силовики за ними. І авто відібрали, і полоненого звільнили.

– Я не знаю, чого всі так тішаться, – сказав після показових виступів студент Роман Калушка. – Якось воно зовсім не смішно, а навпаки сумно. І що? Так, тут наші показово перемогли, але ж там, на сході війна триває. І сумніваюся, що все так акуратно й гарно, як нам показали.

Потім майданом крокували артилеристи, ліцеїсти, патрульні, ветерани Афганістану, ветерани АТО. Тернополяни проводжали їх гучними оплесками.

Бажаємо тернополянам, усім українцям, щоб в нашій країні настав мир і ми могли по-правді святкувати і вітати наших захисників.

Воксана ШВАРЦ

vijna

 

1 коментар

  1. “– Я не знаю, чого всі так тішаться, – сказав після показових виступів студент Роман Калушка. – Якось воно зовсім не смішно, а навпаки сумно. І що? Так, тут наші показово перемогли, але ж там, на сході війна триває. І сумніваюся, що все так акуратно й гарно, як нам показали.”ЩЕ МЯКО СКАЗАВ…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ