На Тернопільщині таки інколи згадують про старість

0
245

20160930_131559Далеко не щодня в цей дім приходять гості. Та наприкінці вересня чи на початку жовтня, з нагоди Дня людей похилого віку,  відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Територіального центру надання соціальних послуг у Підгайчиках традиційно приймає небайдужих, котрі приходять із щирими привітаннями до бабусь і дідусів – жителів однієї спільної  для всіх домівки.

Святкові квіти і приємні побажання – не єдине, з чим завітала заступник міського голови Людмила Колісник до старожилів з нашої та сусідніх громад.

Маючи тверде переконання, що працівники центру опікуються справді різносторонніми та цікавими людьми, привезла вона у подарунок від міської ради великий альбом для фото-хронології і збору «місцевих» фактів, історій, життєвих моментів. «З життя добрих людей…» – назва альбому виникла сама собою. Бо кому ж, як не літнім людям, збирати докупи теплі спогади, ділитися здобутим роками досвідом, зберегти найцікавішу особисту історію для наступних поколінь.

Веселу святкову програму з піснями та гуморесками підготував жителям та працівникам відділення стаціонарного догляду колектив Центру культури і дозвілля с.Підгайчики. Завдяки їм до смачних частувань присутні отримали ще й гарний настрій. Хотілося б, щоб він залишався у їх серцях якнайдовше. – пише сайт Теребовлянської міської ради

20160930_130959

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ