Що мають знати учасники АТО Тернопільщини про безкоштовний проїзд

0
216

af513552e84ff77d67feeb1251e51164_xlУ Тернополі неодноразово траплялися випадки, коли водії маршрутних таксі відмовляли у безкоштовному проїзді учасникам АТО. Така проблема існує не лише у файному місті. Щоб ці випадки не повторювалися, міністерство оборони на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук виклало спеціальну інструкцію.

Перед тим як звертатися за безкоштовним квитком, варто знайти свідка і у його присутності поцікавитися наявністю вільних місць на потрібний рейс. Якщо місця є, можна показувати посвідчення учасника бойових дій. У випадку, коли квиток видати відмовилися, викликати адміністрацію автовокзалу і наряд поліції. Правоохоронці повинні скласти відповідний протокол.

Якщо ж квиток видали, але водій відмовляється пускати до салону, тоді складається 2 протоколи – на самого водія і на його підприємство.

Аналогічно потрібно діяти і у міському громадському транспорті. Як тільки водій маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді, не зважаючи на посвідчення учасника бойових дій, варто одразу телефонувати 102.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ