Щасливі грошей не помічають

0
285

Lutsenki1Вчора Юрій Луценко, який займає посаду Генерального прокурора, забіг ненадовго до Верховної ради. Дуже просив Юрій Віталійович народних депутатів зняти недоторканість з Олександра Онищенка, бо той – корупціонер, зловживав службовим становищем і взагалі жив не за доходами. І поки Луценко вмовляв нардепів, всюдисущі журналісти помітили у нього на руці годинник або, як кажуть у деяких регіонах Тернопільщини, – «дзигарок».

Годинник генпрокурора схожий на швейцарську модель «Ulysse Nardin 266-67-3/43».  Її випускають у корпусі з білого або жовтого золота і коштує 761 тисячу гривень.

Прес-секретар Юрія Віталійовича Лариса Сарган одразу встала на захист шефа і пояснила, що цей предмет першої необхідності йому подарувала дружина, ще коли він сидів у в’язниці. І у цьому нема нічого дивного, бо у в’язниці без такого годинника – ну ніяк. І взагалі, руки геть від Луценка, – підсумувала пані Лариса, – бо його дружина бізнес-вумен і може собі дозволити балувати коханого чоловіка.

Подейкують, що бізнес Ірини Луценко стрімко пішов угору, коли Юрій Віталійович став Міністром внутрішніх справ. У часи Януковича він, тобто бізнес, трішечки підупав, а зараз знову починає набирати обертів.

Тим часом міністр соціальної політики Андрій Рева, спостерігаючи за бігом секундної стрілки на не менш дорогому «дзигарку», раптом зрозумів, що українці за комунальні послуги платять надто мало. І якщо ще трішки затягнути паски, то з їхніх кишень можна витиснути ще не одну копійчину.

І правильно. Якщо у країні чиновники носять годинники вартістю 540 мінімальних зарплат, то люди у цій країні достатньо заможні, щоб платити, платити і ще раз платити, як заповідав великий МВФ…

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ