Куди тернопільським меломанам поїхати у липні

0
278

417619674З 7 по 10 липня міжнародний аеропорт «Тернопіль», який давно не приймає літаки, вчетверте прийме музичний фестиваль «Файне місто». На 5 сценах виступатимуть вітчизняні та іноземні виконавці. Чотири дні на летовищі звучатимуть рок, поп, інді, фольк. Але «Файне місто» не єдиний фестиваль, який варто відвідати цього літа.

З 24 по 27 червня Львів перетвориться на столицю джазу. У місті Лева відбудеться шостий міжнародний джазовий фестиваль «Alfa Jazz Fest». На трьох сценах виступлять виконавці з США, Європи і України. Вартість квитків – 250-300 гривень.

Три дні з 15 по 17 липня одеський аеродром «Гідропорт» прийматиме фестиваль «Pivdenfest». На трьох сценах – Green, White, Black кожен обере собі музику до смаку, від інді до важкого року. Серед запрошених виконавців – Дай Дарогу!, Карна, Кімната Гретхен, Скрябін, 5 Vymir, Akute, Brunettes Shoot Blondes, Сaliban, Colaars та інші. Вартість квитка 280 грн.

23 і 24 липня у черкаській «Долині троянд» пройде «ГайдаFest». Безкоштовно можна буде почути : Arlett, Farinhate, Freel, Zatochka, Ангажемент на вівторок, Кашлаты Вох, Кімната Гретхен, Сонце в Кишені, Чумацький шлях. Будуть зустрічі з відомими письменниками, майстер-класи і Всеукраїнський зліт автостоперів. На території фестивалю розгорнуть наметове містечко.

Замок Свірж, що на Львівщині 28-30 липня уп’яте прийме фестиваль «Woodstock Ukraine». Поки що оголосилися лише 5 учасників – білоруси Дай Дарогу!, рокери Detach та Триставісім, поп-рок-гурт з Білої Церкви – Arlett, харківський дует “ЕЁ” і Скрябін. Для відвідування фестивалю необхідно зареєструватися на офіційному сайті.

Триденний фестиваль «Hedonism» на київському Трухановому острові триватиме з 29 по 31 липня. Вартість квитка – 480 грн. Серед учасників Hot Chip (dj-set), Is Tropical, Lake People, Marcuss Marr, Atomic Simao, Blooms Corda, Brunettes Shoot Blondes, Cape Cod, Cepasa, Colaars, Different Sides, Gapochka, Hindu, Lakeway, Mari Cheba, Maiak Myopia, Neural Clan, Nousinthis, Panivalkova, Polygrim, Secret Avenue, Sinoptik. Організатори обіцяють, що гуртів буде значно більше.

5’nizza, Billy’s Band, Brutto&Ляпис, Epolets, Fontaliza, O.Torvald, Pianoбой, Vivienne Mort, Бумбокс, Вагоновожатые, Гражданин Топинамбур, Дай Дарогу!, ЕЁ, Жадан і Собаки,  Мария Чайковская, Один в Каное, Оркестр ЧЕ, Сергей Бабкин – виступатимуть на фестивалі «Імпульс Фест», який пройде на Безлюдівському острові, що на Харківщині. Вартість – від 290 до 550 грн.

Місто Сколе Львівської області 29-31 липня прийме бажаючих відвідати «Штурм Фест». Всього за 150 гривень можна буде послухати Braincoats, Farinhate, IndepedenDance, Lack Of Loud, Los Colorados, Merva, Morphine Suffering, Skinhate, Гайдамаки, Ґенеза, Друже Музико, Медовий Полин, Новимний Кудень, Оратанія, Проти течії, Санмай, Широкий Лан.  А ще на фестивалі буде ярмарок народних умільців, боївка УПА, дитячий майданчик і територія їжі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ