Послуги вантажників, як замовити щоб не переплатити

0
75

В деяких випадках виникає необхідність замовити послуги вантажників. Що правда як і кожен вид послуг має свою специфіку ціноутворення, та особливості. До чого треба бути готовим читайте нижче.

Що впливає на вартість послуги вантажників

Зазвичай послуги вантажників замовляють для переміщення вантажів, не завжди важких. Основний процес залучення вантажника – це зазвичай переїзд або перевезення між різними адресами. В тому числі і для завантаження для міжміських перевезень. В рідких випадках для перенесення по приміщенню чи між поверхами.

На вартість роботи впливають наступні фактори:

Вага однієї одиниці. Тобто, якщо вага однієї одиниці перевищує 40 кіло (наприклад сейф, піаніно де одна одиниця може важити кілька сотень кілограм) про це треба попередити заздалегідь, оформлюючи замовлення. У випадку, якщо така інформація з’являється в процесі роботи, ціну можуть змінити.

Відсутність ліфту, або лише пасажирський ліфт (актуально для другого поверху та вище) в місці завантаження, розвантаження чи в обох місцях. Також треба зазначити на які поверхи доведеться підніматися сходами.

Час який доведеться витратити на переміщення вантажу до місця його подальшого розташування чи експлуатації.

Зазвичай послуги вантажників мають погодинну оплату, але не меншу за дві години (залежить від регіону, в деяких областях від однієї години), тому точну ціну можуть підрахувати після закінчення роботи

Велика відстань, яку доведеться нести вантаж. Це актуально для коридорів довжина яких перевищує десять метрів, і коли машина не може під’їхати до під’їзду.

Це основні фактори, які впливають на вартість послуги вантажників. Треба також зважати, що ви замовляєте не різноробочих, тому завдання які можете давати, відносяться тільки до переміщення вантажів.

До чого треба бути готовим

При оформленні замовлення менеджер перевізника має уточнити вище вказану інформацію, інакше під час переїзду, або виконання послуги вантажників, ціна може змінитися.

Всі ящики та пакети, мають бути заклеєні, а їх наповнюваність не повинна перевищувати розраховану (інакше в процесі переміщення можуть рватися, та вміст розсипатися).

Великогабаритні предмети бажано пакувати в картон та плівку, це дозволить уникнути пошкоджень.

Замовляючи послуги вантажників, не треба орієнтуватися на ціну, що значно нижча за ринкову – це можуть бути або недосвідчені, або безвідповідальні працівники.

Джерело Груз-Ок

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ