Сергій Надал: Автомобілі від Тернополя допоможуть нашим захисникам знищувати орків

0
56

Тернопіль, логістичний та волонтерський хаб воюючої України, продовжує відправляти техніку, амуніцію, автомобілі та іншу допомогу для ЗСУ та бойових підрозділів, в яких воюють тернополяни. На днях на передову вирушили нові автомобілі для наших хлопців. А через декілька днів волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправлять у чергову новорічну поїздку на фронт.

Мікроавтобус для артбригади

Для наших захисників-артилеристів передали мікроавтобус, який придбаний за кошти працівників Тернопільської міської ради та комунальних підприємств міста.

«З нагоди відзначення дня Збройних сил України працівники міської ради та комунальних підприємств прийняли рішення допомогти нашим військовослужбовцям. Зібрали кошти і придбали три автомобілі та квадрокоптери для потреб військової частини, яка створена на базі Тернополя. Передали другий транспортний засіб – мікроавтобус для потреб нашої артбригади, який найближчим часом поїде на передову», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Вантажне авто та позашляховик для захисників-тернополян

На днях для потреб військовослужбовців Збройних сил України з Тернополя передали ще два автомобілі.

«26 грудня, ми вкотре передаємо допомогу для наших захисників. Ці два транспортні засоби відправлять в одну із військових частин, де воюють тернополяни. Одне з них – це вантажне повнопривідне авто. Його вдалося придбати спільно з нашими підприємцями,а саме власниками закладів громадського харчування. Благодійний Фонд «Колеса Перемоги» допомогли його привезти, відремонтувати та пофарбувати у відповідний колір. Ще один транспортний засіб – це позашляховик, його ми  придбали за кошти працівників Тернопільської міської ради. Сподіваємось, автомобілі допоможуть виконувати бойові завдання зі знищення ворога та визволення нашої країни. Дякую усім працівникам міської ради та комунальних підприємств й тернополянам, які допомагають щодня армії. Спільно наближаємо нашу перемогу», – розповів міський голова Сергій Надал.

Новорічна «Допомога армії від Тернополя» їде на фронт

29 грудня волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться у чергову поїздку на фронт. Наші захисники та захисниці отримають святкові новорічно-різдвяні подарунки. У тому числі й від своїх рідних та близьких. Цього разу – у напрямку Харківської та Донецької областей.

Усі охочі передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном – (067) 009-15-40.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ