“Війна почалася не так, що це відбулося в один момент”, – Іван Смеречинський

0
1011

Українці – це зародження вільної енергії і сили. А росія – це сили, які протистоять нам і вони несуть застій. І ці сили борються між собою. У них уже напрацьована, заземлена енергія, а ми зароджуємо нову Тому складно відстоювати сили, так як те, що є, має поки що більше сил, ніж те, що зароджується.

Іде боротьба за зародження нової епохи. Україна – це поштовх цього процесу.

Українці люблять свободу, у них це закладено в їхніх коренях. І зараз час, коли людству дають іншу реальність, свободу у своїх проявах. Але для того, щоб людина отримала цю свободу, треба привести себе в норму зсередини, їй треба розібратися з собою. Тому що, якщо дати мавпі гранату, то вона все позриває, її треба навчити користуватися цією гранатою. Це як у правителя росії є ядерна червона кнопка і він, як мавпа з гранатою, тому що країною керує людина, яка не зовсім адекватна.

Війна не почалася так, що в один момент фізично це відбулося і все. Спочатку усе зароджувалося у тонкому плані через накопичення обставин в суспільстві, через внутрішні стани людей. А в росії цей процес – це замкнута система, яка тягнеться ще з часів совдепу. Там у них немає ментального розвитку, в результаті сильно порушилася взаємодія між людьми і політикою.

Внаслідок цього страждають наші люди, світ страждає. І так хочеться, щоб людина, в першу чергу, розкривала в собі смисл буття, пізнавала цінності життя через свою відповідальність. Відповідальність перед іншими людьми, перед самим собою – це відповідати за свої дії, свої думки, бажання, емоції, бо це впливає на навколишній світ. Життя людей, кожного українця у мільйони разів цінніше за якісь диктаторські забаганки. Увесь світ потребує змін. І якщо ти не включаєшся в зміни цього процесу, то зміни прийдуть самі, але такі, де людина не володіє такою силою вплинути на це. Світ уже інший, який переходить у фазу, коли кожній людині потрібно розвиватися.

 Україна – це точка змін

Знаю, що Україна переможе в цій війні, так повинно бути. Після цього у нас все буде відновлюватися, процвітати. І ті країни, які чинять опір та не могли вибороти свою свободу, також будуть розвиватися. Тільки питання: якою ціною?

У теперішній час дуже важлива єднання. Усі проходимо перевірку на взаємодію, на єдність. Людям потрібно у всьому цьому приймати участь, тому що саме ця участь допомагає їм виживати, проходити свої ситуації більш правильно.

Ця війна вже як показник того, щоби сам світ змінився, щоб люди змінилися, щоб вийшли із залежності від матерії як цінність. Зараз дуже важливо розкривати своє внутрішнє серце, звертатися до внутрішнього серця, спілкуватися з цим внутрішнім серцем. Образно кажучи, бачиш, що сміття валяється, візьми і підніми, нічого з тобою не станеться. Але ти цим станом даєш жити Землі, тому місцю, де живеш, чистоті і тому подібне. Ми зсередини відкриваємо своє ставлення до тієї чи іншої ситуації.

Тепер більшість людей, навіть ті, хто живе поза межами України, по- іншому дивляться на життя. Зараз Всесвіт хоче, щоб люди створювали себе по-новому, щоб змінювали своє світосприйняття. Головне, відстояти, перемогти, щоб все це закінчилося і людям дали шанс заново себе створювати, розвиватися. Потім все відбудується. Світ допоможе.

Україна жертвує зараз тим, що відстоює, захищає від агресорів заради того, щоб інші країни збереглися. Тому інтерес багатьох країн повинен бути в тому, щоб допомагати, щоб вистояти проти божевільних сусідів.

Причини війни. Світ це також допустив?

Конфлікт між росією і Україною був завжди. Але він накопичив свою критичну масу і зараз повинно щось вирішитися. Це не могло продовжуватися вічно. І це вже не тільки росія і Україна, це перейшло в масштаб усього світу. Війна у нас, а всюди вже є наслідки.

Якщо б у 2014 році всі включилися в цей процес і зупинили росію, пригрозили, не віддали Крим – якщо б проявилася ця сила, щоб росія зрозуміла, що світ згуртований, не було б тоді цієї війни. Але все відпустили на самоплив і, по суті, війна вже триває 8 років. Просто деякий час це не розповсюджувалося на інші території. Тому їх треба зупинити, вирішувати питання спільно, щоб воно, як інфекція, не розповсюджувалося далі, не тільки по Україні. І не обов’язково, що це буде війна, це можуть бути проблеми з економікою, віруси, катаклізми.

Коли десь відбувається війна, коли не бачиш цього, це сприймаєш інакше. Розумієш, що це дуже боляче, страшно. І все. Оскільки це відбувається десь. А коли перебуваєш в цьому, то в голові не вкладається, як це взагалі можливо у наш час. Ніби в цивілізованому світі живемо, все відбувається на рівні якоїсь дипломатії, вже давно вийшли з рівнів первісного існування, – і таке відбувається. Не дай Боже, людям проживати те, що відбувається в Україні.

Це показaло, що світоустрій вже застарілий. Тепер через це всюди будуть зміни. Тому що зараз такий час, коли треба розвернутися не в сторону залежності від влади, грубої сили, від грошей, а в сторону духовного устрою світу, в сторону внутрішньої суті кожної особистості. І також, як у людини є своя особистість, так і у кожної країни є своя особистість, своє лице. І кожній країні треба щось в системі змінювати через всі ці ситуації.

російська реальність

В житті є речі, які ми бачимо, розуміємо і є якась частина того, що ми не можемо побачити чи зрозуміти. Якщо взяти взагалі Всесвіт в людському світі, можна сказати так, демонові дали погратися і проявити себе, і щоб інші люди зробили вибір – вони хочуть такого життя чи вони будуть боротися за те, щоби покінчити з таким існуванням. Тому що росія – це стара система і в суті своїй це агресор.

Сила не тільки в самому їхньому диктаторові, а в тому, що його підтримують, не йдуть проти нього – значить, згідні з ним. Тому вважається, що їхній народ, в першу чергу, провинний у всьому, що відбувається. Сам він є як концетрація негативу, але він настільки довго був при владі, що це буде і без нього далі працювати. Він обіцяє, що це у них тимчасові труднощі, але росія отримає по повній. Наші люди настільки страждають, що енергетично пошлють їм таку карму, за яку ще довго будуть розплачуватися їхні нащадки. Вони вбивають, грабують, але потім їхній народ буде мучитися, виживаючи.

Вони в замкнутій системі своєї влади, їх так виховували. Більшість їх хворі на ментальність і у них нема розвитку, у них нема розуміння, що таке вільно говорити. Тому їх і називають зомбі. Образно кажучи, уряд – це голова народу, він людям навіює як треба жити, встановлює всякі правила. Тобто, самі люди створюють цю політичну голову безглузду, коли йдуть на згоду у всьому. А якщо враховувати скільки років у них був один правитель, не зовсім нормальний, і цей правитель любить себе, своє життя, любить завойовувати, грати таку гру.

Росіяни живуть поза реальністю. Але якщо їх помістити в наші умови обстрілів, насильства, повчитися виживати, тоді, можливо, їхні мізки стануть на місце. Тільки в такій реальності їх можна перевиховати.

Україна завжди була волелюбною, у нас люди завжди мали право свого слова. І росії це не вигідно, тому що зараз, коли відбувається це навіювання, то ти наче володієш народом. А якщо народ проявляє свою незгоду, недовіру,  тоді правителя можуть зняти, звільнити від виконання обов’язків. Або на Ростов.

  Смисл і значення допомоги

Зараз іде перевірка людей, хто як проявить себе і як оцінить ситуацію. Своєю участю в даній ситуації люди пишуть собі свої вчинки і це їхнє майбутнє. А життя це завжди участь в інших людях, особливо, коли усвідомлюєш реальність, коли все вмить обрушилося і люди не розуміють, як в цьому жити далі.

Кожен в цьому процесі повинен відчути сам чим він може допомогти, що він може вкласти в цей світ стосовно української армії, інших людей, країни в цілому. Хтось допомагає матеріально, фінансово, хтось займається волонтерством, хтось молиться, просить допомоги Україні.

Хто живе за кордоном, то цим людям, за межами цієї війни, треба думати як допомогти тим людям, які зараз закриті в умови війни. Тому що вони вже жертвують усім заради того, щоб змінити систему і їм треба в цьому виживати. Людям, які за межею цих умов війни, варто допомагати, забезпечувати, тому що потім це буде їхнім світом. Підтримувати, брати участь, молитися за життя, вкладати свою якусь данину в ситуацію за те, що таке жертвопринесення робить Україна заради змін у всьому світі.

Події і наслідки цієї війни показують, що матеріальне в даному часі ситуації нічого не значить. Як будуть люди поступати, що робитимуть, як будуть реагувати – від цього залежить їхнє майбутнє. І тут уже, якщо щось віддаю, то це аж ніяк в борг давати, назад забирати. Просто знаю, що треба допомогти, з вдячністю, що до тебе звернулися, дати і забути. Тоді життя дасть оновлення.

Зараз дуже значимий час. Все, що маєш, можеш віддати – вмій бути вільним від цього. Ця війна, як процес, розкриває людину, вчить не триматися за матеріальні тільки цінності. І неважливо, чи людина перебуває в умовах війни, чи в іншій країні. Це світовий процес. Це реально час, коли треба розвернутися для допомоги. Тому всі, хто будуть допомагати Україні, очищатимуть себе. І так сталося, що Україна стала точкою очищення від цих прив’язок.

 Старий світоустрій

Світ зараз повинен прокинутися і всі старі системи світоустрою, які існували, повинні обнулитися і щось повинно бути вже по іншому. А обнулення завжди проходить через кризи, це не може бути окремо від усіх подій, які відбуваються у світі. Це все зачіпається, тому що у світі все переплетено на всіх рівнях зв’язків, співпраці. І якщо десь війна, то далі інші проблеми виникають. Тому тут важливе усвідомлення усіх причин та наслідків і треба витримати ці випробування. І в цих випробуваннях потрібно постійно розбирати себе всередині. Кожна люди поміщається в якісь умови обмежень, коли важливо не сповзати в агресію, не нести претензії до зовнішнього світу, так як все, що відбувається, це ментальне енергетичне накопичення людей – це те, що люди думали, щось бажали, внутрішньо злилися на зовнішні обставини. І ось накопичуються образи, злоба, різні якості, які наповнюють цю чашу. І чаша в цих напрямках вже переповнена, тому що старі системи повинні піти, зникнути зараз.

Але оскільки у людей проблема боротьби за владу, а зараз час прийшов, коли важливо вміти домовлятися, співпрацювати, то зараз ці системи згоряють. І зрозуміло, що вони не згоряють миттєво, щоб в один момент все помінялось. Ніхто не хоче позбуватися свого місця, тому йде боротьба між правліннями. В ці оберти попадають люди, вони ж вибирають своїх президентів і т.п., від яких ідуть відповідні події.

І тому Земля дає людині можливість навчитися творчо проявляти себе. Творчість – це не значить тільки співати, малювати. Творчість – це коли стикаєшся з ситуацією і вмієш правильно скеровувати себе. При цьому нікого не принижуєш, ні до кого не маєш претензій. Це є творчий процес, а люди замикаються більше на матеріальних цінностях і забувають про внутрішній стан. А внутрішній стан може бути весь в претензіях, тому ці всі невдоволення, болі, образи накопичують свою масу, вона формується і потім через цю енергію формуються події.

Це як путін, він же давно мріяв про цей процес, тільки йому хотілося так – напасти, захопити і все, – я цар. Але українці вміють чинити опір, бо в них накопичений досвід вільної думки. Тому ми і змогли боротися, тому на сторону України перейшли більшість і стали проти цієї війни. У росії бажання всіх поневолити, не тільки своїх. Якщо їх послухати, то у них усі винні, тільки не вони, вони рятують світ. Це ж настільки люди взяли на себе такий образ спасителів і всі страждають від цього образу.

Не зупинятися, довести процесс до перемоги

Нині час обмежень. Думай більше над собою, приводи себе і свої почуття в порядок, займайся своєю нервовою системою, своїми реакціями на ситуації. Так, є втома, якісь розчарування, коли ти нічого з собою не можеш зробити, впливати на ситуації. Але на даний момент цей процес спонукає вивчати свої внутрішні стани і розуміти хто ти, до чого ідеш, чому тут перебуваєш, своє відношення до життя, до себе.

Навіть якщо ти перебуваєш у більш сприятливих умовах, все одно найкраще вивчати себе внутрішньо. Тобто, кожного спонукають витягти якийсь резерв зі свого внутрішнього, для того, щоб сили появлялися на вирішення зовнішніх питань. Насправді, всі, хто проявить допомогу для України, інші країни, від цього і буде йти процес. Хто розвертається на викорінення цього зла, напрацьовує як бонуси в свою країну, для того, щоб у них були позитивні зміни. Хто ж виляє, “і вашим, і нашим”, потім після війни в Україні у них це включиться на майбутнє в проживанні, як у правителів, так і у людей тієї країни.

Це все відобразиться на всьому світові, час зараз такий, що ніхто це не обійде. Україна являється випробуванням для всіх. Мало того, що це для України божевільні випробування, це ще і для інших країн перевірка. Хто відкликається, допомагає віддачею, їх країна також буде процвітати. Хто приймає участь у цьому процесі, скажімо, становленні цього світла, той це світло і отримає.

Такий закон Всесвіту на сьогодні. Україна виявилась точкою розгорання змін у всьому світі. Це як – відбувається вибух і йде хвиля, то Україна це хвиля. Хвиля йде далі – і вже хто як цю хвилю зловить, від цього залежить які події на країну люди накликають, як вони себе проявляють.

Наші ЗСУ взяли на себе захист від тої інфекції, щоб вона не розповсюдилась далі, щоб не пошкодила людей. Вони стараються, викручуються в складних ситуаціях і своєю внутрішньою силою борються, стоять на своєму, на переконаності захистити та ідеї досягти миру для нас.

А люди, яких оберігають військові, повинні зараз максимально внутрішньо тримати цю енергію, тримати цю віру, тримати цей стан. Тому що коли сотні, тисячі, мільйони внутрішньо тримають це, то це допомагає нашим  військовим отримувати те, що їм потрібно. Це як надходження того резерву енергії, яка дає їм сили і активізує ті події, які потрібні для нашої армії – надходження зброї, активізація світлих сил, сил природи, для того, щоб вони захистили, щоб це допомогло їм впоратися із ситуацією, яка виникла.

Україна – це історія зародження нового життя!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Іван СМЕРЕЧИНСЬКИЙ

 

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ