Якісна підошва в ортопедичному взутті для дітей, чому це важливо?

0
210

Правильно сформована стопа дитини – один з найважливіших етапів її загального розвитку. Тому до вибору взуття треба підходити дуже відповідально, щоб за незнанням не нашкодити. Краще всього придбати дитяче ортопедичне взуття. Річ не лише в тому, що воно робиться з більш якісних матеріалів та по більш високим технологіям. Ортопедичне взуття запобігає виникненню проблем з формуванням хребта, суглобів та внутрішніх органів. Широкий асортимент в магазині «Калинка» допоможе вам купити якісне ортопедичне дитяче взуття для маленького модника чи модниці. Тонкощів вибору багато, але найважливішою частиною будь-якої моделі є підошва.

Чому якісна підошва важлива у дитячому взутті, зокрема ортопедичному

Ви, напевно, стикалися з ситуацією, коли після декількох прогулянок підошва взуття дещо деформується? Звичайно, це відбувається не з першого разу. Поступово. Але ж відбувається. І що в цей час відчуває стопа? Вона змінює форму, деформується, якщо іншими словами. А якщо в дитини ще й були проблеми з формою стопи до того, то вони дуже швидко погіршуються. Гарно, що купити дитяче ортопедичне взуття тепер можна зовсім без проблем.

Для вірного формування стопи з самого початку варто обирати ортопедичне дитяче взуття, яке має наступні якості:

  • підошва доволі жорстка, але при цьому гнучка, легка, гнеться в носовій частині, «гасить» удари при ходьбі. Взуття з ортопедичною підошвою не викликає загрози вивихів та розтягнень;
  • носок широкий, ворушити пальчиками дитині зручно;
  • задник жорсткий та високий, щоб запобігти «провалу» стоп всередину та зафіксувати п’яти. До речі, якщо ортопедичне дитяче взуття лікувальне, висота задника та його жорсткість більші.

Дитяче ортопедичне взуття може бути виготовлено на замовлення з урахуванням всіх особливостей ніжок та рекомендацій лікаря ортопеда (замовити ортопедичне дитяче взуття можна прямо на сайті інтернет магазину дитячого взуття Калинка).

Каблучок Томаса, призначений для надійної  підтримки стопи і п’яти, а також для запобігання завалу ніжки всередину, має бути коротшим з внутрішнього боку та мати різну висоту в різних точках. Висота залежить від віку дитини (до 7-8 років – 1 см, 8-10 років – 1-2 см).

Щоб навантаження розподілялось правильно, потрібна правильно сформована устілка. Біля п’яти має бути невелике поглиблення, в районі внутрішнього склепіння – супінатор, під зводами клини та припіднята зона перекату.

Де купувати ортопедичне взуття для дитини?

Придбання особливих товарів має відбуватися в спеціально створених для цього точках продажу. Kalynka – ортопедичне взуття для ваших любих діточок.  Вибирати краще моделі з матеріалів типу шкіри, велюру, замші. Вони і в догляді менше клопоту матусям принесуть, и ніжкам більше користі буде. Ми знаходимося у Тернополі. Але ви можете скористатися й послугами нашого інтернет-магазину, придбавши дитяче взуття ортопедичне з доставкою на kalynka.com.ua.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ