У Тернополі відкрили заклад у давньому стилі, де можна одружуватися

0
1251

У Тернополі, на Об’їзній, з’явився новий салон для світських зустрічей, корпоративів, святкувань та ділових зустрічей. Господині закладу Зоряна Вовк і Аліна Палуб’як,  організували тут ще й весільну локацію для  проведення урочистого одруження.

– Сучасні молодята масово звільняються від стереотипної церемонії розпису в РАГСах. Їм хочеться отримати яскраві емоції не тільки від веселого застілля, але і від моменту урочистого розпису. Завдяки європейським традиціям, які прийшли до нас не так давно, у молодят є прекрасна можливість організувати церемонію одруження в красивому місці,- розповідає Зоряна Вовк. Сама співачка була неодноразово церемоніймейстеркою , тому впевнено себе почуває у власній справі.

– Єдине, що треба завжди  знати молодятам, що гарний настрій та кохання — основні умови ідеального весілля! – каже господиня.

Відкриття салону було урочисто-елітарним, з живим музичним супроводом, келихами шампанського, з ліричними піснями і поетичним словом. Як розповіла поетеса Олександра Кара, це місце облаштоване з великою любов’ю, красиві світлі кімнати, білі кольори  високих стін, квіти.

– Хочеться, щоб ті, хто ставатиме тут  на рушничок щастя, були щасливими, здоровими, щоб у них в любові народжувалися дітки, – сказала Олександра Юхимівна. Цією атмосферою спокою і блаженства  поетеса наповнила простір із своїх віршів. Саме такою вона бачить і відчуває ноту, що приводить у заклади реєстрації одруження:

«Таку красиву пані я б хотів,

що душу мою вкрай так спопелила.

Терпіти вже не сила, полетів…

вона і душу, й серце спокусила.

Прийду й візьму за той тоненький стан,

берізоньку оту, до себе схилю.

Не дивлячись на статус і на сан,

вона моя, бо вже немає сил».

Звучали вірші і про магію кохання, і про вірність, та потребу підтримки у цьому житті. На особливий та романтичний лад  налаштовували  чудові мелодії у виконанні струнного квартету, саксофону. Сюрпризом з піснею була заслужена діячка естрадного мистецтва України  Людмила Червінська. З чудовою програмою виступив колектив “Тріода”. Казковості закладу додали фотолокації  з креативним оформленням інтер’єру.

Власниця салону зібрала молодіжний бомонд міста. Цікаві розмови, веселі спогади, свіжі знайомства, обговорення  ідей, зокрема, і можливості використання приміщень нової будівлі.

Обширне і ошатне приміщення  відповідає всім вимогам вишуканих салонів 18 ст., де збиралися однодумці для розмов об’єднувальної тематики. Це може бути : літературний, музичний, художній, політичний або філософський клуб. Такі зали  можуть виконувати і  функцію просвітництва. Локації залу можна  доповнювати  елементами від старих часів і до найсучасніших,  проводити тут   виставки для рукотворів молодих талантів, що створить розмаїту красу залів.

Тут планують проводити  весільні церемонії, хрестини, корпоративи, дні народження, ювілеї,  а ще дівич-вечори і хлопчачі  вечірки.  Адже перед  урочистим розписуванням  треба  майбутній дружині і чоловікові попрощатися із холостяцьким життям. Тут знають як зробити вечірку незабутньою. У перспективі тут може бути і салон весільного одягу.  Перші  пари для урочистої церемонії одруження уже заявили про себе.

Запитую у власниці салону Зоряни Вовк про зимові прикмети для новостворених сімей. Вона сміється і каже, що взимку в день весілля варто  звертати  увагу на наявність морозу і снігу. – Сніг обіцяє благополуччя, а мороз прогнозує народження сильного і здорового первістка. Але, я завжди кажу молодятам, що сімейне життя не залежить від погоди надворі, а від погоди в домі та від поваги, розуміння  та любові між вами!

Хочеться, щоб новий салон, де народжуватимуться нові сім’ї, став щасливим місцем для всіх, хто переступить його поріг.

Людмила ОСТРОВСЬКА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ