Німецьке товариство навчатиме тернополян енергоефективності

0
977

У рамках Меморандуму між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) та Державним центром зайнятості реалізується проєкт «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» щодо розширення можливостей набуття сучасних професійних навичок з виконання робіт з енергоефективності.

Відтак, у вересні 2021 року Центри професійно–технічної освіти Львівської, Рівненської, Одеської, Харківської областей (далі – ЦПТО ДСЗ) проводять короткострокові (до 60 годин) дистанційні курси за програмами навчання: «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель і споруд».

Щоб забезпечити відповідний освітній процес, 11 педагогічних працівників ЦПТО ДСЗ попередньо пройшли теоретичне навчання та практичне відпрацювання навичок за програмами енергоефективності на базі ТОВ «С.І.Т.Е.К.», REHAU, ТОВ «Світондел», ТОВ «Henkel Bautechnik Ukraine». Представники цих компаній також беруть активну участь у підготовці, проведенні та оцінюванні результатів навчання.

За довідками зверніться у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості (52-67-70) або у відділ організації профнавчання Тернопільського обласного центру зайнятості (52-55-57).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ