На Тернопільщині сімох поліцейських притягнули до відповідальності за корупцію

0
223

Тернопільською обласною прокуратурою особлива увага приділяється запобіганню та протидії корупції поза межами кримінального провадження, у тому числі серед правоохоронців.

Упродовж цього року, за погодженням з прокуратурою, працівниками Тернопільського управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, складено та направлено до суду 5 адміністративних протоколів про вчинення поліцейськими правопорушень, пов’язаних з корупцією.

До адміністративної відповідальності судами області притягнуто 7 правоохоронців, 2 з них – у справах за протоколами Національного агентства з питань запобігання корупції.
З метою встановлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, вирішення питання відповідальності винних осіб, розроблення заходів, спрямованих на недопущення порушень законодавства, органами прокуратури області внесено в Головне управління Національної поліції в Тернопільській області 17 подань , до дисциплінарної відповідальності притягнуто 10 поліцейських, 2 з них – звільнено з посад.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ