Колишній притон для безхатченків тернопільська сім’я перетворила на трояндовий рай (відео)

0
3471

Колись тут, на вулиці Веселій був смітник і притон. Поряд – витверезник. Роками у столітньому приміщенні ночували безпритульні і хворі на алкоголізм.

Їх запрошувала старенька бабуся, якій належав дім. На подвір’ї був смітник. Гори сміття до 6-ти метрів. Нині тут затишний будинок і все в квітах. Придбавши будинок, тернополянка Наталія Лугова спершу вивезла сміття – аж 3 вантажних машини. Натомість купила грунт.

– Ми привозили з мамою грунт, – розповідає Наталія Лугова. –  Дві машини. Руками носили. Син Андрій був маленький. У неповних три рочки дитячим відеречком для піску носив той грунт на клумби. Допомогав бабусі і мамі, бо він трудяжка.

У 2015 році померла мама Наталії. В розпачі жінка закинула троянди. Навесні познайомилися з актором Віталієм Луговим. Він, не питаючи Наталію, відчув, що їй потрібна підтримка. Навів лад у квітнику. Тепер подружжя має близько 200 сортів троянд.

Нині подружжя мріє створити трояндовий парк у Тернополі. Наталія і Віталій Лугові шукають однодумців, які б підтримали проект.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ