Касирка привласнювала гроші, якими студенти розраховувалися за навчання

0
55

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно працівниці фінансової установи, що привласнила 190 тис грн 20 клієнтів – студентів одного з тернопільських вузів.

Встановлено, що впродовж тривалого часу, працюючи у відділені, розміщеному в одному із вищих начальних закладів, 25-річна касирка привласнювала гроші, оплачені студентами за навчання. Вона, отримуючи готівку, видавала клієнту чек про оплату рахунку, а після цього відміняла попередню операцію. Частину грошей з проплати вона забирала собі, а іншу кидала на зазначений раніше рахунок.

Оскільки студенти, які нібито мали заборгованість по оплаті навчання, пред’являли в деканаті підтверджуючі чеки, сумнівні операції потрапили в поле зору правоохоронців.
Працівниці банку оголошено підозру за ч.3 ст.191 (Привласнення чужого майна, яке було ввірене особі), ч. 2 ст. 200 (Підробка та використання документів на переказ, вчинені повторно) та ч.1 ст.362 КК України (Несанкціонована зміна інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинена особою, яка має право доступу до неї). Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ