«Викидають банки з битими яйцями і воском в річку. Від ворожок напевно», – Володимир Вермінський

0
1071

«Сьогодні відсвяткував День Державного Прапора, прибиранням сміття на річці Серет під мостом, що в селі Чистилів. – повідомляє тернопільський співак Володимир Вермінський. – Це тільки у нас, можна викидати сміття в річку і в посадки! Коли це питання, нарешті, вирішать на державному рівні? Де наша служба екології?

Мало того що “рибалки” смітять, то ще й приїздять з Тернополя і викидають літрові банки з битими яйцями і воском в річку. Від ворожок напевно?
Ось фото одного з таких сміттярів, якого встиг зафіксувати».

Володимир Вермінський каже, що хоче відкрити очі байдужим людям і карати всіх, хто смітить.

– Особливо це стосується водіїв всіх категорій, – пояснює співак. – Любителів викидати сміття через вікна на ходу! Я вважаю, що по-перше, потрібно підняти штрафи до фантастичних розмірів. По-друге, більшість водіїв мають відеореєстратори. Тому, зацікавити водіїв премією в 10 відсотків за відео з порушником. І Все! Порядок. Порушник платить 10000 гривень, а водій отримує премію від сплаченого штрафу. Тоді буде і казна повна і посадки, річки чисті.

Думаю, пора на місцевому рівні прийняти сільським радам, ОТГ, міською, обласною радою рішення про відповідальність за засмічення навколишнього середовища. Штраф – 10000 гривень. Ніяких від 150  до 500 гривень, для прикладу. Нехай доказує в суді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ