Сім дрібниць стильного весілля

0
437

Вивчено всі каталоги, переглянути гігабайти відеозаписів весіль селебріті, вислухані сотні порад від подруг, друзів, родичів і колег. Скоро весілля! Голова обертом, і списки необхідних речей вже не вміщаються в смартфон. Як не забути про дрібниці, які створюють неповторну атмосферність весілля?

Бутоньєрка нареченого

Про букеті нареченої найчастіше не забувають, це важливий компонент свята. Букет ретельно підбирають під наряд, годинами вибирають стрічки, форму і флористичні шедеври. Чудовим доповненням букета є бутоньєрка нареченого, яка відразу виділяє винуватця торжества з натовпу одягнених в костюми гостей. Важливо, щоб букет і бутоньєрка доповнювали один одного.

Булавка нареченої

Непомітний предмет «від пристріту» часто дарують нареченим майбутні свекрухи. Найчастіше це срібна шпилька або виріб з якісної біжутерії зі стразами. І шлях його ніхто не бачить, але впевненості молодій дівчині шпилька неодмінно додасть.

Келихи для шампанського

Недосвідчені клієнти купують келихи для молодят в одному комплекті. Досвідчені співробітники івент-агентств запасаються мінімум трьома комплектами:

перший буде розбитий відразу після розпису;

другий супроводжує молодят під час фотосесії;

третій чекає на прикрашеному весільному столі і буде зберігатися в родині довгі роки.

Особливо завбачливі фахівці купують ще й четвертий: а раптом келих випадково буде розбитий?

Келихи класичної форми підбирають в стилі весілля і прикрашають гравіруванням, стразами, стрічками. Допустимі кольорові келихи – в тон торжества.

Шкатулка для обручок

Варіантів маса: фотогенічна подушечка, скринька, кришталева ваза, скляна коробочка або щось зовсім незвичайне і авторське. Головне, щоб під час церемонії кільця трималися досить міцно, дістати колечко було нескладно (руки тремтять майже у всіх женихів і наречених), і молодята їх не переплутали.

Солонка для короваю

Негарно, коли сіль насипана просто в хліб. Підберіть красиву сільничку в тон рушнику, на якому буде виноситися коровай. Солонка повинна бути досить глибокою, щоб надійно триматися в хлібі, і широкої, щоб можна було взяти сіль в пучку.

Ніж і лопатка для торта

Один з найбільш фотографованих моментів фіналу торжества. Комплекти для весільних тортів виглядають ошатно, а ще їх часто доповнюють гравіюванням з датою весілля. Прекрасні фото і відмінний пам’ятний сувенір.

Подарунки для гостей

Європейська традиція дарувати гостям на згадку шматочок торта або солодощі прижилася в Україні. Ваші зусилля оцінять, якщо пакети або бонбоньєрки будуть оригінальними і нагадувати про молодят.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ