Чи знають тернополяни скільки будуть платити за опалення і гарячу воду

0
340

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області інформує: відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 560 «Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг» на опалювальний сезон 2019/20 року встановили граничні тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та м. Київ.

В містах обласного значення при наявності лічильника вартість 1 Гкал тепла не має перевищувати 1400 гривень. У разі відсутності приладів обліку – 35,21 гривні за 1 квадратний метр. Щодо гарячої води, максимальний тариф для населення встановили на рівні 83,66 гривень за кубометр у квартирах рушникосушками та 75,74 гривень – в помешканнях без них.

За більш детальними консультаціями та роз’ясненнями телефонуйте до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 (800) 213 103, цілодобово та безкоштовно в межах України. Юридичну консультацію та правовий захист ви також можете отримати у центрах та бюро надання правової допомоги по всій країні.

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ