Жителям Тернопільщини, яким не дали субсидій, відмовляють у реструктуризації боргу за газ

0
1950

Пенсіонерка з Чортківського району пані Ольга всю зиму сподівалася, що отримає субсидії. Двічі подавала документи. Оббивала пороги Чортківського соцзабезу, але марно. Жінку культурно і некультурно посилали з кабінету у кабінет. Але до весни пенсіонерка сподівалася, що все ж отримає субсидії.

– Пенсія – 1500 тисячі гривень, – розповідає пані Ольга. – Тисяча йде лише на ліки. Лишалося на життя 500 гривень. Рахунки за газ приходили по дві з чимось тисячі гривень в місяць. Тепер більше 12 тисяч гривень боргу.

Переконавшись, що субсидій таки не дадуть, пенсіонерка вирішила зробити реструктуризацію боргу. Звернулася до ТОВ Тернопільоблгаз за телефоном 52-01-31.

– Цікавилася умовами реструктуризації, – розповідає пенсіонерка. – Якась пані перепитала, коли востаннє платила. Я відповіла, що в жовтні. Вона спитала, чому так. Я розповіла, що пенсія набагато менша, ніж рахунки за газ і мала надію, що буде субсидія. Чекала. Чиновниця по телефону мені грубо відповіла: «То чекайте далі! Поки вам газ відріжуть. Нам нема про що говорити!».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ