Ікони стилю по-чортківськи

0
550

Професія – є спонукою до дотримування особливого стилю

Подружжя Наталії та Петра КАЧУРІВ – власники салону «Татуаж & Пірсінг».

– У буденність необхідно завжди вносити креатив. Це підкреслює певну особливість і неординарність людини. Виокремлюємось від більшості наших містян – так, звичайно ж, але саме в цьому й вбачається своєрідність. – пише ЧортківCity

Багато подорожуємо; щось нове, сучасне черпаємо на тату фестивалях. У шкільні роки якось не дуже вдавалося виокремлюватися з-поміж своїх однолітків, не ті часи були. Тож тепер мистецтво стилю в одязі втілюємо у своїй донечці Камілі. Сім’я – це єдність в поглядах, вподобаннях, стилях.

В одязі переважає чорний колір, який у поєднанні контрастного білого й творить особливе світобачення, як «інь і янь» – «зовнішнє і внутрішнє».  Проте це не означає, що відкидаємо різнобарвну гаму. На щодень надаємо перевагу спортивному стилю одягу – зручність у будь-яких випадках.

Бажаючи йти в ногу з модними тенденціями, обираємо для себе саме те, що до душі, не надаючи особливої уваги популярним брендам.

У будь-якому віці слід іти в ногу з часом

Володимир Шерстій – художник-іконописець, Заслужений майстер народної творчості України.

– У кожного митця є своєрідний стиль в усіх життєвих ракурсах, і кожен підбирає свою колористику буднів. Мені до вподоби стилі «Бохо» та «Хіпстер»; улюблені кольори – індіго, оливковий. Навіть у простому звичному, на перший погляд, одязі стараюся зробити ефектний акцент, на кшталт: шарфик, взуття, головний убір (наприклад, арафатка) та навіть окуляри. Не для мене буденна шаблонність.

Людина повинна виокремлюватися індивідуальною своєрідністю; повинна перемагати яскравість як зовнішнього, так і внутрішнього світу особистості. Гардероб складається із комфортних і зручних речей. Обмеження в торгових точках немає, деколи і в стокових магазинах трапляються оригінальні брендові речі.

Хто мене не сприймає таким, яким я є, то нехай і далі пливуть за течією сірих буднів. Слід усміхатися назустріч новому дню і дякувати Богу, що ти живеш.

 Поганий настрій не повинен відображатися на одязі

Максим Грицьків – працює у фармацевтичній галузі.

– Люблю вільний стиль одягу – спортивний, перевагу надаю стилю  «кежуал». Акценти стараюся розставляти зазвичай за допомогою модних сучасних аксесуарів, взуття, комбінаторикою забарвлення як тканини, так і дрібних деталей. Адже стиль одягу є одним з основних елементів іміджу людини, до речі, як і зачіска. У мене – той, що не ускладнює руху.

Палітра кольорів різноманітна, проте улюблений – фіолетовий. Головне – гармонійне поєднання відтінків. Гармонія в душі – гармонія в одязі, і навпаки.

За брендовими речами не обов’язково вирушати до Європи, їх можна придбати і в інтернет-магазинах, та ще й за доступною ціною.

Тетяна Лякуш

Фото надані героями публікації

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ