Чому завтра на Театральному майдані у Тернополі буде дуже багато поліцейських

0
1488

Тернополем ширяться чутки, що завтра до нашого міста приїде доволі високоповажний гість. Дехто навіть шепоче, що файне місто своєю присутністю запланував відвідати сам Президент України Петро Порошенко.

Попри те, що на офіційному сайті першої людини нашої держави підтвердження щодо цього візиту знайти не вдалося, доводиться таки дослухатися до чуток.

Подейкують, що завтра у Петра Олексійовича буде доволі насичений день. Він планує помолитися в одній з місцевих церков. У якій саме, знову ж таки поки що невідомо.

Потім Президент мав би відвідати дитячу виставу у «Березолі» і зустрітися зі студентами педагогічного університету. На цьому культурна програма не завершується.

Якщо Петро Олексійович не запізниться, то о 16-й годині його чекають в Українському домі «Перемога» на акції «Подарунок Святого Миколая». Потім відвідини якогось з місцевих телеканалів.

А на завершення – заплановане урочисте запалення головної ялинки міста. Воно має відбутися о 18-й годині. Тому тернополянам, які захочуть бути присутніми на цьому дійстві, варто враховувати, що на Театральному майдані буде посилений режим безпеки і потрапити туди, можливо, зможуть не всі охочі.

Таке у нашому місті уже було. У липні минулого року Петро Олексійович також брав участь у якихось заходах на Театральному майдані. І тоді людям доводилося проходити через металошукачі. А поліції навколо майдану було чи не більше, ніж людей на самому майдані.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ