Так дорого за газовий лічильник у Тернополі ще не платив ніхто

0
512

Сьогодні жертвами шахраїв чи не найчастіше стають пенсіонери. Воно й не дивно – стареньких легко обманути. А якщо при цьому зіграти ще й на бажанні пенсіонера зекономити хоча б на чомусь, то успіх гарантований майже на 100 відсотків.

Саме потяг до економії і призвів до втрати 6 тисяч гривень 86-річну тернополянку. До неї завітав нібито представник газової служби. Розповів, що після встановлення лічильника жінка буде значно менше платити за комунальні послуги. Ось тільки треба трішечки заплатити за роботу. Жінка показала, що має гроші і де вони лежать. Шахрай пішов.

А за кілька годин до пенсіонерки завітав ще один «газовик», який нібито перевіряв чи працює опалення. Поки бабуся на кухні дивилася чи не протікають батареї, чоловік витягнув зі схованки усі гроші і зник.

Правоохоронці вирішують чи мова йде про злочинний дует, чи тут «працює» одна людина з умінням добре перевтілюватися. Але що би там не було, пенсіонерці від того не легше – їй тепер потрібно думати, де взяти гроші, щоб заплатити за комунальні послуги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ