У Тернополі покажуть кіно про Україну, в якій не залишилося людей

0
109

Фільм-мок’юментарі «2020. Безлюдна країна» покажуть у Тернополі

Цієї суботи, 24 листопада, в тернопільському «Бункермузі» представлять фільм-мок’юментарі «2020. Безлюдна країна». Показ відбудеться за участю режисера стрічки Корнія Грицюка. Початок заходу о 19:00.

Дія фільму відбувається у 2020 році. В результаті підписання низки міжнародних договорів, українцям відкрились кордони всіх країн. Люди почали масово виїжджати у пошуках кращого життя, вже за кілька тижнів країна стала практично безлюдною. Канадський кінорежисер вирішив відвідати Україну, аби дізнатися, чи щасливі ті, котрі залишилися, та чому.

«2020. Безлюдна країна» знятий у новому для українського кінематографа жанрі мок’юментарі. Фільми цього жанру ігрові, але стилізовані під документальні.

Міжнародна прем’єра стрічки відбулася на кінофестивалі у Котусі (Німеччина), а українська прем’єра – на МКФ «Молодість».

Режисер фільму Корній Грицюк народився 1991 року в Донецьку. Закінчив філфак Донецького національного університету, із 2013 року почав працювати на телебаченні та в кіноіндустрії. Спершу як сценарист, згодом як режисер монтажу в фільмах Олександра Шапіро. У 2014-2015 рр. зняв кілька власних короткометражок, а з 2016 року розпочав роботу над «2020. Безлюдна країна».

Виробництво фільму – 435FILMS. Партнери релізу – журнал «Новое Время», МКФ «Молодість», та Сучасне українське кіно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ