У Тернополі серед ночі покрали дерева

0
364

Те, що дерева в Тернополі крадуть наступної ж ночі після їх посадки – вже звична річ. Та в цьому випадку туї було викрадено з території підприємства.

Кілька років тому, ще за колишніх керівників, для висадки на тернопільському заводі «Промінь» придбали крупноміри  туї колоновидної, вартість одного з яких – майже 5 тис.грн. Та не встигли дерева прийнятися на новому місці, як десяток їх зник.

Пошуком туй особливо ніхто й не зайнявся. Та й не дивно, оскільки згодом працівники заводу зрозуміли, що дерева викрав тодішній директор «Променя», а за сумісництвом депутат міської ради Тарас Білан. Швидше за все, керівник хотів продати рослини, непогано збагатившись на цьому. Тоді розмовами між робітниками випадок й закінчився. Лише після звільнення пана Білана з підприємства і перевірки УкрОборонПромом його діяльності з’явилася надія на розслідування крадіжок із заводу.

Шокує, що так привласнити близько півсотні тисяч придумав слуга виборців, громадський активіст, а головне волонтер Тарас Білан. Для цього чоловік не погребував поцупити майно зі свого ж підприємства, про розбудову якого він мав би дбати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ