Чому смс-повідомлення ледь не довело пенсіонерку з Тернопільщини до інфаркту

0
850
фото ілюстративне

Жительку села Ридодуби Чортківського району Ольгу Михайлівну налякало смс-повідомлення, яке вона отримала від супермаркету.

«Прийшло повідомлення на телефон із супермаркету «Наш край», –  розповідає пенсіонерка. – Читаю: «Цукор – 9, 99 гривень. Масло – 29.99. Олія – 25, 99».

– Думаю, коли я брала цукор? Я маю пай і цукру не купую. Настрашилася. Не була в Чорткові найближчими днями, а тут прийшли ціни за покупку. І звідки мій номер знають?

Пенсіонерка тепер сміється, а зразу перелякалася, що це хтось на її ім’я якимсь чином купив продукти.

– Подумала, що хтось набрав на мене товару, а мені прийшло повідомлення, – продовжує. – Тиск піднявся зразу. Поки ще раз те перечитала, скільки я пережила. Думала зо три години, що за напасть. Я хотіла звірятися, їхати до магазину. Навіть в поліцію думала подавати. А потому ще раз прочитала і зрозуміла, що повідомлення прислали про те, скільки що коштує. Тепер гадаю, хто їм злив мій номер телефону і чи це добре. Недобре. Я ж не давала цьому магазину свій номер телефону. Тільки кілька разів карткою розраховувалася. А ще мені присилають з різних банків повідомлення брати кредити з різних банків. Хто тим займається? Хто зливає номери телефонів?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ