На один день Шумськ став головним містом Тернопільщини

0
293

Цьогомісячна колегія обласної державної адміністрації відбувається не на звичній локації у Тернополі. Керівництво області, голови районів, керівники територіальних підрозділів та силових структур сьогодні присутні на виїзному засіданні колегії у Шумському районі.

“Мета виїзних колегій – напрацювати спільну стратегію розвитку району, а також це добра практика для того, щоб краще вивчити проблеми району та зрозуміти його специфіку для подальшого розвитку”, – акцентував Степан Барна, розпочинаючи колегію облдержадміністрації.

Сьогодні на порядку денному розглядають ряд важливих питань, серед яких стан та перспективи розвитку Шумського району та виконання обласного бюджету за перше півріччя 2018 року.

На часі також впровадження Державного стандарту початкової загальної середньої освіти “Нова українська школа”. Тому про те, наскільки область готова та на якому етапі перебуває впровадження стандарту, розповіла начальник управління освіти й науки ОДА Ольга Хома. Триває в області й реалізація інвестиційних проектів та програм за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. На це Тернопільщина отримала 195 млн. грн. За ці кошти буде реалізовано 31 проект. Додамо, що цього року працюють й над перехідними об’єктами з минулого року. Яка ситуація з використанням коштів та самими об’єктами доповів начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Віктор Кузяк.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ