Тепер тернопільській владі доведеться добре подумати, де взяти гроші на добудову школи

0
1477

20 квітня цього року Пантелеймон Васильович Громовик зареєстрував петицію, у якій просив завершити будівництво школи по вулиці Бригадній у мікрорайоні Кутківці. Про це сайт Про Те розповідав у публікації «Тернополянин пропонує завершити довгобуд, який може вирішити багато проблем».

Автор петиції зауважував, що школа дуже потрібна, адже мікрорайон розростається, а дітей доводиться возити до Тернополя. Крім того там могла б також розміститися і багатостраждальна школа мистецтв імені І.Герети.

Попри те, що до завершення збору підписів ще два тижні, петицію уже підтримало 307 чоловік при 300 необхідних. А значить через якийсь час ми отримаємо на неї відповідь від міської влади.

Не хочу приміряти на себе маску пророка, але чомусь здається, що у відповіді буде сказано, що грошей у цьогорічному бюджеті на добудову цієї школи не передбачили. Не сумніваюся, що саме так воно і є. Але у цьому місці мала б підключитися і обласна влада. Могли б трішки уваги цьому питанню приділити і народні депутати. Вони ж так люблять перерізати стрічки, коли у якісь школі вставлять пластикове вікно. А тут, уявляєте скільки стрічок можна буде перерізати, коли добудують цілу школу. Тим більше, що вибори колись та будуть, а допомога у такій справі – це такий плюс до карми…

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ