Жителька Тернопільщини дивується, чому на Великдень люди такі злі

0
1483

Осудила мене якась жінка з тернету, що я паску їла ще в четвер і не діждала неділі. Написала, що “толку їсти черствий хліб, некроплений?” Гм… якраз в четвер той хліб був свіжим ще.

Нині пішла в маркет і купила ще паски по півціни. Теж некроплені. І нічо. Їм. Солодкі. Файно. І думаю собі: чому люди стали останнім часом такі чи то категоричні, чи то злі? То їм листівки в месенджер не шли, то смачної ковбаски не бажай, то паску не їж раніше. І дозволяють собі невідому людину обізвати брехуном чи то ще й гірше – а потім йти до сповіді і навіть не згадати про то й почуватися святим.

Якось дивно християни показують свою «любов» до ближнього у святковий час. І навіть я отут в своїх роздумах і то нарікаю. От, уявіть, якби то все геройство відбувалося в реальному житті, а не на сторінках у соцмережі? Йдеш вулицею, а тобі на зустріч незнайома людина й каже: «Ви їли паску в четвер? Фу? Грішниця! Гори в пеклі!» і пішла собі далі.

По-християнськи? Дуже, як на мене. А саме свято про що нас вчить? Любити один одного, а не «вчити» один одного, як треба святкувати. Бо певне, треба нам всім бути простішими, а не показувати, хто є розумнішим в інтернеті.

Кому то треба? Нікому. Мені не треба. А вам?

Воксана ШВАРЦ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ