Тернопільська пенсіонерка придумала спосіб, як обікрасти комунальників (фото)

0
2485

Тернопільська пенсіонерка вирішила по-своєму скористатися плановим обрізанням дерев у місті. Поки комунальники пиляли бензопилою на одній із вулиць, метикувата бабця позносила порізані кругляки під будинок. У куртці, сяк-так накинутій на махровий халат, у розстебнутих капцях-бурках за кілька хвилин швиденько склала це добро біля підвалу.

Далі, обтріпавши руками халат і куртку, бабця хутко побігла до під’їзду. Зазирнула ще до поштових скриньок сусідів, порахувала, в кого скільки боргів за комунальні послуги і бігом піднялася на другий поверх. На сходах встигла перепинити молоду жінку, яка з сім’єю знімає квартиру поверхом вище. Повідомила, що у них аж 3 тисячі боргу за тепло. Та здивовано заперечила, мовляв, вони вчасно оплачуть і можливо пані з кимсь їх переплутала, але бабця відрубала:

– Та що ви мені будете казати! Я знаю прізвище власника хати. І знаю, скільки ви платите за комунальні! Щоби ви знали, хазяйка вам то не попустить!

Енергійна, всезнаюча і практична пенсіонерка із почуттям власної гідності та вселенської правоти гордо побігла до свого помешкання.

За яких півгодини дерев’яних ковбиць біля підвалу вже не було. Бабці якось вдалося хутенько їх поховати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ