Жителька Тернопільщини доволі оригінально довела, що жінку дратувати не варто (фото)

1
1780

Є у самісінькому центрі файного міста доволі затишний заклад громадського харчування «Етнодвір-Коловоріт». Там і справді доволі тихо. Але було так буквально до вчорашньої ночі. А вчора уночі почалися там дивні рухи. Приїхало багато хлопців в уніформі, щось шукали і нічого не знайшли.

А потім оті хлопці спробували з’ясувати, хто ж це їм уночі спати не дає. І з’ясували таки, що 34-річна жителька села Вербівка Борщівського району через конфлікт з працівниками цього закладу вирішила повідомити про його замінування.

А ще стало відомо, що ця особа не вперше вступала у суперечку із працівниками закладу. І настільки їм набридла, що вони вирішили більше ніколи її не пускати. Ось тоді жінка і зателефонувала до бару, повідомивши, що забула там сумку з вибухівкою.

Спеціальні служби вибухівки так і не знайшли. А ось жінці якщо суддя трапиться дуже наполегливий, найближчих шість років може не світити відвідування будь-яких закладів громадського харчування. Зате харчуватися їй доведеться  за державний рахунок.

1 коментар

  1. дуже добре якби iй i справдi прийшлось харчуватись за державний рахунок. Таким тваринам так i треба. Скiльки можна дорослiй людинi придурюватись? Зробiть так. пане суддя. щоб вона харчувалась за державний кошт хоч бодай три роки. Я б допомогла державi ii утримувати та нехай попрацюе задарма. Може розуму набереться. Ну звiдки на тернопiльщинi – такiй провiнцiйнiй. беруться такi вишуканi придурки?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ