Найщасливішого сторожового собаку Тернополя звати Вася (фото)

0
837

Чому не Шарик, Бровко чи Дік, – запитаєте ви? Чого, сам не знаю, того і вам не скажу. Тут, як співалося в одній доволі відомій колись пісні: «Вася, просто Вася». Сказати ж можу лише, що псу Васі можуть справді позаздрити більшість його чотирилапих родичів.

Васі пощастило влаштуватися сторожем у музейну ресторацію «Старий Млин». І тепер він живе і горя не знає.

У нього тут не просто будка, а іменні апартаменти, на яких так і написано, що «Тут живе пес Вася». Це для того, щоб якийсь зайда не посмів зазіхнути на його квадратні метри. Ім’я ще й до того продубльоване англійською. Бо при сучасних тенденціях у світовій міграції всіляке може трапитися.

З дієтою у Васі також усе гаразд. Та й харчі йому подають не у якійсь тріснутій мисочці, яку викинути було шкода, а на щось інше, як посуд для собаки, вона б не згодилася. У Васі сервіз найвищого рівня.

А робота яка. Тут же при нагоді можна таких людей обгавкати, що ого-го. І нічого тобі за це не буде. І ніхто тебе псевдособакою не назве.

А ще Вася собі може дозволити у робочий час десь повештатися. Принаймні коли я був у тому керунку, Васі на місці не було.

Дах над головою, постійне харчування, обов’язки, які інколи можна проігнорувати – чого ще потрібно для повного щастя людині, тобто собаці.

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ