У Тернополі чиновник будував свій добробут за допомогою хабарів

0
133

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане із вимаганням).

Встановлено, що інспектор будівельного нагляду інспекційного відділу Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області вимагав   у підприємця 6200 грн  за сприяння у позитивних результатах перевірки об’єкта та зменшення розміру штрафних санкцій за правопорушення під час будівництва господарської будівлі в м. Почаїв.

Правоохоронці затримали  зловмисника та посередника при   одержанні грошей   у приміщенні архітектурно-будівельної інспекції  у Тернополі. Злочин викрито спільно з працівниками   Служби безпеки України та поліції.

Чиновнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину за  ч. 3 ст. 368 КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ