На Тернопільщині ще один Барна почав перейматися проблемами ставків

0
442

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна несподівано навіть для найближчого оточення висловив невдоволення і обурення, яке склалося навколо використання водних ресурсів на Тернопільщині.

Що цікаво, обурюватися і висловлювати невдоволення станом справ у цій сфері Степан Степанович почав після конфлікту старшого брата з одним із орендаторів водного ресурсу. Але то таке – який тільки збіг обставин не може у житті трапитися.

Тут головне не це, а те, що перший чоловік Тернопільщини нарешті звернув увагу на цю давно наболілу проблему. Степана Степановича навіть хтось проінформував, що в області з 900 водних об’єктів сякі-такі угоди оренди мають лише – 400. Та й ті сплачують мінімальну відсоткову ставку. А це всього 120 гривень на місяць.

Степан Степанович зауважив і наголосив, що у цьому напрямку суттєво недопрацьовують органи місцевого самоврядування. А ще у той бік мали хоча б одним оком глянути і правоохоронні органи, і навіть представники служби безпеки.

Не знаю як кому, а мені після цього стало якось аж спокійніше за подальшу долю водних ресурсів Тернопільщини. Адже Степан Степанович належить до тих чоловіків, які слова на вітер не кидають. Свого часу він пообіцяв навести лад з кар’єрами. І ця проблема давно вирішена. Як і питання відновлення спиртової галузі на Тернопільщині. Тут також не обійшлося без обіцянки Степана Степановича серйозно попрацювати над цією проблемою.

Так що в орендарів усіх водних ресурсів на Тернопільщині попереду доволі складний період.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ