Купуючи диван, тернополянка ледь не стала актрисою фільму для дорослих

0
6026

Серед усіх видів шахрайств – цей найобразливіший і найсмішніший водночас. Все починається з того, що ви шукаєте меблі, або інший товар в інтернет-магазині. Знаходите те, що вам подобається і просите більше розповісти про товар. Вам розповідають по телефону або, навіть, показують по скайпу. Дуже зручно, на мою думку. Так, у моїй квартирі з’явилися – холодильник, шафа, два столи і навіть дещо з одягу.

Новий диван я знайшла в групі «Тернопільська барахолка». Мені він підходив. Ціна нормальна. Стан теж ніби нічого. Але ж фото могли зробити, коли він ще був новим. І їхати в таку спеку через все місто, аби подивитися на старий, знищений диван, якось не хотілося. Тому після кількох коментарів під фотографією товару, продавець додав мене в друзі. Виявилося, що у нас є навіть кілька спільних знайомих, а отже, якщо ці люди його знають, значить, чоловік він добросовісний. Щоправда, його фото на аватарці не було – лише плакат якоїсь спортивної дівчини з гантелями. Ну, спортсмен, значить.

Написала, що хотіла б ще кілька фото дивану. Відповів, що скине ввечері, коли прийде з роботи. А я показала уже ті фотографії, які були чоловікові й сину і вони схвалили мій вибір. І навіть вирішили зробити перестановку в квартирі, оскільки старий диван був трохи меншим і новий на його місце міг не вміститися.

Була майже північ, а обіцяних фото я так і не отримала. Розчарувалася, бо дуже мені сподобався диван. Написала ще раз. Мовляв, де обіцяні фото. Продавець відповів, що мав дуже складний день і не встиг сфоторафувати. Але може зараз задзвонити на скайп і все показати в режимі відео.

«Так ще краще», – подумала я і швиденько написала йому адресу свого скайпу.

Він подзвонив майже одразу. Спочатку, я просто дивилася на якусь заставку, відео не вмикалося кілька секунд.  Свою камеру я включила. О! З’явився мій диван.

– Ну нічого такий. Не знищений… – більше я нічого не встигла сказати. На диван сів якийсь молодий хлопець і почав знімати з себе штани! В мене відвисла щелепа! Я не зрозуміла що робиться. Просто застигла перед екраном. Він продовжував. Легким порухом руки зняв труси і … Господи, прости!

Я швиденько стала шукати кнопку «завершити звязок».
– Тобі подобається? Га? – почула на прощання.

У мене тремтіли руки. Я встала з-за столу і пройшлася по кімнаті. Чоловік із сином вже спали. І добре. А що це було?! Я в шоці!

Раптом в чат прийшло повідомлення. Потім знову. Ще і ще.

Підійшла, читаю: «Шльондро, я зняв все на відео. Тепер розішлю це всім твоїм друзям у фейсбуці і в скайпі. У мене є всі контакти. Всі будуть знати, чим ти займаєшся ночами. Плати 20 тисяч гривень! А ні, то це відео побачать усі!!!»

У додатку він прислав відео. Я одразу його видалила і заблокувала користувача. Пів ночі не могла спати. Сиділа на кухні і пила чай з м’ятою. Думала, добре, що в нього нема мого номеру телефону.

Це ж треба отак купувати диван, а влетіти на 20 тисяч! І є ж люди, які на це ведуться, висилають гроші.

Наступного дня, оголошення з групи «Тернопільська барахолка» зникло. Не знаю, чи розсилатиме той порноактор відео зі мною усім друзям, чи погрожуватиме ще. Надіюся, що ні. В іншому випадку, доведеться звертатися у поліцію.

Воксана ШВАРЦ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ