Тернополянку не пустили за кордон, бо вона виглядала молодшою за фото у паспорті

0
2188

zakordonniy-pasportВчора на пункті пропуску «Краковець» один із прикордонників опинився у доволі скрутній ситуації. Жінка, яка намагалася перетнути кордон, показала йому паспорт. У цьому нема нічого дивного. Через таку процедуру проходять усі, хто виїжджає з України.

Ось тільки тернополянка, яка дуже хотіла потрапити до Польщі виглядала значно молодшою, ніж фото у закордонному паспорті. Згідно з цим документом їй би уже мало виповнитися 72 роки. А перед прикордонником стояла жінка, якій навряд чи було 50.

Прикордонники поспілкувалися із тернополянкою трішки ближче і їх підозри підтвердилися. Їй і справді виповнилося лише 47. А на контролі вона пред’явила паспорт матері.

І у цьому нема нічого дивного. Жінка дуже хотіла потрапити за кордон, але черги за відповідними документами такі, що на момент їх отримання ти і справді можеш за віком наздогнати батьків.

За кордон тернополянку так і не пустили. Навіть більше вона тепер може заплатити штраф від 1700 до 3400 гривень. Після чого таки доведеться займати чергу за власним паспортом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ